HUSAR & TOMČIĆ ŠKOLA PJEVANJA

Glazba je univerzalna emocija, ona je dio našeg bića i zato treba biti dostupna svima. Zakoračite u čarobni svijet pjevanja bez obzira koliko imate godina i da li je pjevanje Vaša profesija ili se tek nadate da će to postati. Dobrodošli ste i ako pjevate samo “sebi za dušu”. Oblikujemo vokal mladog pjevača, njegujemo vokalni instrument glumaca i profesionalnih glazbenika. Vrata male glazbene kutije napokon su otvorena za sve ljubitelje pjevanja, plesa i glume.

MENTORI

Ivana Husar – Prva pjevačka iskustva stječe u višestruko nagrađivanom djevojačkom zboru Zvjezdice te uz mentorstvo maestra Zdravka Šljivca punih deset godina otkriva tajne tehnike pjevanja i postave glasa. Kao članica kvarteta Divas osvaja nekoliko Porina kao autorica i koautorica niza uspješnica (Oprosti mi; Proljeće; Da ili ne; Sexy cool…). Zadnjih godina intenzivno se bavi vokalnim supervizorstvom (Tedi Spalato) i glazbenom produkcijom u showu “Tvoje lice zvuči poznato” NoveTV.

Martina Tomčić – operni mezzosopran , diplomantica Univerziteta za glazbu u Grazu; 1995. pobjednica Međunarodnog pjevačkog natjecanja Ferruccio Tagliavini. Posjeduje bogato inozemno i domaće, kako operno tako i koncertno iskustvo. Dobitnica Nagrade hrvatskog glumišta za ulogu Carmen G. Bizeta. Projektom BelCante sa Sandrom Bagarić snima cross–over nosač zvuka Teatar marmelade. Dugogodišnja članica HRT–ovog showa „Zvijezde pjevaju“, članica žirija “Super talent Hrvatska” te vokalna trenerica u showu “Tvoje lice zvuči poznato” NoveTV.

Djordjia Palić – Uz dugogodišnje stjecanje iskustva zborskog pjevanja za vrijeme glazbenog školovanja, kao lead vokal pjeva u grupi Fiedes. S vremenom se razvija u profesionalnog back vokala i aranžera backova. Nastupa i suradjuje s nizom hrvatskih pjevačkih velikana – Gibonni, Nina Badrić, Tony Cetinski, Ivana i Marija Husar, Baby Doox, Ante Gelo i dr. U prvoj sezoni HRT–ovog showa “The Voice” vokalna trenerica u teamu Tony.

Kornelija Palić Papafava – Glazbenu izobrazbu započinje u 8. godini života upisom glazbene škole, smjer violina. Kroz dugogodišnje iskustvo zborskog pjevanja, postaje prateći vokal i aranžer backova. Od 2013.g. kao pjevačica sudjeluje u zabavno–glazbenoj emisiji HRT–a “Volim Hrvatsku”.

Ines Miletić – Glazbeno obrazovanje započinje upisom u glazbenu školu u Požegi gdje završava smjerove glazbenik klavirist i glazbenik teoretičar, a zvanje magistre glazbene pedagogije stječe na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Tijekom školovanja pohađa radionice klavira na Međunarodnoj ljetnoj glazbenoj školi Pučišća, nastupa u mjuziklima te sudjeluje u brojnim zborskim projektima. Dodatno se educira i usavršava u programu Musical class intensive Husar & Tomčić škole pjevanja.

Vedran Komerički – 2001.g. započinje svoj glumački put kao član Dramskog studija Teatra Exit i Studija Kubus. Po završetku studija Glume i lutkarstva na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, 2011.g. postaje član ansambla Gradskog kazališta lutaka u Rijeci. Često surađuje sa Zijahom Sokolovićem u udruzi TheArto. Od 2013.g. je glumac slobodnjak, a na TV ekranima je kreirao lik “Matije” u dramsko–glazbenoj seriji NoveTV “Stella”.

Lara Škrinjar – Od 2004. godine aktivna je članica dječjeg kazališta Tvornica lutaka gdje uči i gradi svoje glumačko iskustvo. Uz Petru Radin vodi dramske radionice i kreativne radionice za djecu. Kao glumica sudjeluje na mnogim dječjim festivalima (“Ogulinski festival bajke”, “MDF Šibenik” i dr.). Posjeduje veliko iskustvo rada s djecom te izvođenja 150 glumačkih predstava.

Tihana Strmečki – Znanje, iskustvo i edukaciju stječe redovito pohađajući plesne seminare u New Yorku (Broadway), Londonu (West End) te po Hrvatskoj i Europi. Nosi titulu plesne kapetanice i/ili asistentice redatelja i koreografa Igora Barberića u hrvatskim mjuziklima Mamma mia, Footloose, Crna kuća te u švicarskoj postavi mjuzikla Saturday Night Fever, u kojoj i pleše. Koreografira, radi scenski pokret i režira u amaterskim mjuziklima te u kazališnim dramskim predstavama. Dugi niz godina bavi se koreografskim istraživanjem i pedagoškim radom u vlastitom plesnom klubu JazzElle, mentorica je Musical class programa u Husar & Tomčić školi pjevanja te vodi plesne radionice po Hrvatskoj i Europi.

Andrea Granić – Profesionalni je plesač i član Plesnog studija Escape gdje pohađa satove baleta, jazz dancea i urbanih plesnih tehnika. Dodatnu plesnu edukaciju stječe na radionicama hrvatskih te inozemnih koreografa u Londonu (Studio 68, Pineapple, Danceworks). Uz brojne projekte – televizijske emisije (TLZP, Supertalent, The Voice, Ja to mogu) , natjecanja (ESDU, Dancefest Novi sad) i nastupe na sportskim eventima (Eurobasket, SEHA liga, Futsal), reklamama i spotovima – trenutno radi kao plesni mentor u Husar & Tomčić školi pjevanja. Svoje znanje plesa od 2016.g. upotpunjuje glumom i pjevanjem kao polaznik Musical class intensive programa u Husar & Tomčić školi pjevanja.

Zoran Simikić

Od malih nogu u sportu, plesu i glazbi. Majstorski crni pojas 2. dan u Tae Kwon Do-u. Državni prvak u Show dance-u te u plesu i sportu na šipci. Član prvog hrvatskog Boy banda Sunset Crew. Bavi se zračnim cirkuskim akrobacijama. Jedan od osnivača grupe K-Team s kojim postavlja predstave i evente u regiji. Član event tima Magic Theatre Serpentes.  Stalni član ansambla sa solističkim ulogama u GK Komedija.

Maja Šivak

Glumačku edukaciju u trajanju od 13 godina započinje u ZKM-u uz radionice u Teatru Tirena. Studentica je komparativne književnosti i španjolskog jezika te je drugu godinu diplomskog studija provela na Edukacijskom fakultetu Sveučilišta u Madridu gdje radi kao kazališni kritičar u sklopu web stranice Teatro a Teatro. Plesno se obrazuje od najmlađe dobi, a trenutno u plesnom klubu Jazzelle. Mjuzikl edukaciju upotpunjuje pohađanjem programa u Husar & Tomčić školi pjevanja.

Andrea Karačić

Administratorica Husar & Tomčić škole pjevanja