O nama

Centar Kaptol prvi je premium lifestyle & shopping centar u regiji s probranim sadržajem i položajem u staroj jezgri Zagreba čije je uređenje inspirirano motivima iz prošlosti naše metropole. U svakom detalju obnovljenog Centra Kaptol, urbanog dvora Zagreba, osjeti se stari duh grada koji je interpretiran u eksterijeru i interijeru na suvremen način.

Novi Centar Kaptol zamišljen je kao prohodni prostor koji se stapa i diše zajedno s okolnim zgradama. Prožet je zelenilom i otvorenim prostorima te sadrži izlaz na dvije glavne prometnice u centru grada. Izgrađen je na tri kata s prostorom za 60 različitih brandova čije je zajedničko obilježje vrhunska kvaliteta ponude. Uz to, sadrži 455 parkirnih mjesta, dvije prostrane terase te igralište za djecu.

Supernova Group

Supernova grupa privatna je međunarodna tvrtka osnovana u Grazu u Austriji čije su glavne odrednice poslovanja kupovina, razvoj i dugoročno vođenje komercijalnih nekretnina u Austriji i jugoistočnoj Europi. Trenutni portfelj Supernova grupe uključuje više od 80 projekata u Austriji, Sloveniji, Slovačkoj, Rumunjskoj i Hrvatskoj. Vrijednost nekretnina Grupe sačinjena od ostvarenja regionalnih projekata je veća od milijarde eura, a sve nekretnine su ukupno privukle i nastavljaju privlačiti 60 milijuna posjetitelja.