Press room

CENTAR KAPTOL

Gdje grad dolazi predahnuti

 

Centar Kaptol prvi je premium lifestyle & shopping centar s potpuno novim i jedinstvenim konceptom shoppinga, provoda i druženja uz ekskluzivnu ponudu renomiranih brendova. Smješten u samom središtu stare gradske jezgre Zagreba, posjetiteljima nudi predah od gradske vreve nadohvat ruke.

Svojim posjetiteljima novouređeni Centar Kaptol nudi savršenu sintezu svog lifestyle, shopping i business segmenta, a za neophodno opuštanje od svakodnevnih obaveza, tu su i dvije neodoljive terase inspirane ulogom gradskih dvorišta starog Zagreba.

 

Novouređeni Centar Kaptol dio je Supernova grupe koja posluje diljem Europe s ciljem kupovine, razvoja i dugoročnog vođenja komercijalnih nekretnina u Austriji i jugoistočnoj Europi. Ostvarivanjem regionalnih projekata, Supernova Grupa dosegla je vrijednost veću od milijarde eura, a nekretnine u vlasništvu grupe privukle su 60 milijuna posjetitelja. Samo na području Hrvatske, u čak devet gradova, Supernova grupa broji 15 centara, od toga 12 pod brandom Supernova te Branimir mingle mall, Centar Cvjetni i Centar Kaptol u Zagrebu.

 

Supernova Gupa, kao i centri koji su njenim dijelom, kontinuirano rastu i razvijaju se sukladno potrebama svojih posjetitelja i krajnjih korisnika. Upravo time se vodeći, Centar Kaptol postao je ono što je njegovim posjetiteljima u gradu najpotrebnije – mjesto susreta i opuštanja u samom srcu Zagreba.

 

Kontakt za medije: blazena.lokin@supernova.at