Usluge

CK Usluge Djecji Toalet

Baby room i dječji toaleti

Baby room i dječji toaleti

Osim modernih i urednih toaleta za muškarce, žene i osobe s invaliditetom , kao i toaleta prilagođenih djeci na svim katovima centra, na prvoj i drugoj razini centra vas očekuje i prostran Baby room – ugodan prostor u kojemu u potpunoj privatnosti možete presvući, osvježiti ili nahraniti dijete. Kako bi obiteljski posjet centru bio što ugodniji, mislili smo i na najmlađe članove i prostore maksimalno prilagodili njihovim i potrebama njihovih roditelja.

CK Usluge Wifi

Besplatni internet

Besplatni internet

Usluga besplatnog spajanja na internet dostupna je u svakom kutku centra pa, uz dobar shopping, opuštanje uz kavu ili omiljene specijalitete, možete bezbrižno surfati internetom. Čitanje vijesti, slanje mailova ili korištenje društvenih mreža neometano obavite za vrijeme boravka u ekskluzivnom i opuštajućem ambijentu centra.

CK Usluge Djecje Igraliste

Dječje igralište

Dječje igralište

Obiteljski posjet Centru Kaptol jedinstven je doživljaj svim generacijama. Nakon obavljenog shoppinga, neizostavna destinacija vaših mališana zasigurno će biti naš dječji park na otvorenom. Beskrajno zabavno i sigurno igralište privući će brojne mališane raznih uzrasta koji će uživati na svježem zraku, dok roditelji mogu iskoristiti predah od kupovine i dnevnih obaveza. Dječje igralište smješteno je tik do centra, u Tkalčićevoj ulici.

CK Usluge Autopraonica

Autopraonica

Autopraonica

Neka vaš limeni ljubimac uvijek bude čist i uredan – čak i kada je pred vama dan prepun obaveza, svoj automobil osvježite u autopraonici koja je uvijek praktična i nadohvat ruke. U garaži centra, na razini -2 potražite prostranu autopraonicu s velikim brojem dostupnih jedinica i stručnim osobljem. Uz brojne programe unutarnjeg i vanjskog čišćenja, vaš će vas automobil dočekati blistav i čist, a vi to vrijeme možete praktično iskoristiti obavljajući shopping ili kratkim odmorom uz kavu ili ručak.

Radno vrijeme: ponedjeljak - subota 08.00 - 17:00h

Kontakt broj: +385 1 4860 151

CK Usluge Parking

Parking

Parking

Prostran i siguran parking garantira vam bezbrižan posjet centru bez stresa i gradskih prometnih gužvi. Uz jednostavan i praktičan sustav naplate, čak 461 parkirno mjesto prostire se na dvije razine podzemne garaže centra. Osim regularnih parkirnih mjesta, u garaži vas očekuju i punjači za električna vozila s pripadajućim parkirnim mjestima – u funkciji su dva punjača koji vas čekaju na razini -1. U garažu centra možete ući na dva ulaza; koristiti možete ulaz iz ulice Nova Ves ili Tkalčićeve ulice.

Radno vrijeme i cijene parkinga provjerite ovdje.

CK Usluge Bankomat

Bankomati u Centru Kaptol

Bankomati u Centru Kaptol

Sigurno i jednostavno podizanje gotovine nadohvat ruke
Uživajte u kupovini u svojim omiljenim trgovinama i ugodnom interijeru ugostiteljskih lokala centra, a zatrebate li uslugu podizanja gotovog novca, u prizemlju centra pronađite bankomate bankovnih jedinica:


• Zagrebačka banka
• RBA